Apr 26, 2011

Yup :) Minggu ni mmg minggu bergaduh~


Assalammualaikum :) #sejak bila aku baik ni,...

Weyh, korng rindu fiqah tak :D rindu tak rindu tak?? *bunyi cengkerik,.... Fine T_T perasan giler ini budak an,.... ok. Mau citer psl sekolah T_T tapi fiqah update ini entry ade banyak citer tau~ semua dalam satu ok :) 

#First Story


Ok. Balik ke title. Yup, minggu ni banyak wo org bergaduh TToTT Kawan-kawan fiqah skrg mcm tungang langang je la T__________________T (muncung satu meter) Sesetngah kwn fiqah skrg ngah gaduh T.T Hajar ngan Sholihatul, Syahin ngan Ghazi, Meera ngan kitaorng, Kavi dengan Santhi,..... so pe lagi T_______________T tapi yg bengong nye la an, ade slh seorng ni gaduh sbb rebut awek T_T mcm bdk kecik je nak gaduh sbb nak rebuk awek an =.=" Fiqah pelik la, asal setiap kali dpt kwn sekelas je la kan. Mesti ade je yg gaduh sbb cinta. Mcm tahun lepas pun sama T_T Kelas 6 Bestari ngan Alam percintaannya ToT Fiqah x terlibat ek ngan "Alam percintaaannnnyyyaaaaaaa" tu :) Fiqah malas nak bercouple -_- MALASSSSSSSSSSSSSSS ok what ever la :) biar la diaorng gaduh asalkan Fiqah ngan Wani x gaduh sudah :3

#Second Story


Tadi kat sekolah Raihan ngan slumbernya pi kecoh-kecoh kat fiqah yg Ghazi suka kat Fiqah T_______T Woi, kau ingat aku mudah ke nak caye kau :) haha~ rilek lu XD fiqah takkan percaya punya klau ade mane-mane kwn fiqah ckp klau ade org suka fiqah :) Sbb fiqah ni mane le cantik sngt an ^______^ Hee XD bukan nak bajet, tapi ade yg kwn fiqah ckp yg fiqah ni x cantik tapi just comel je. #wekkkk, perasan giler budak ni xP Haha :) so korng x yah la nk main tipu-tipu ngan aku ok :) Jngn hrp fiqah nak kena korng punya trick. Hari tu kemain lagi ckp Syahin nk ngorat aku an Hajar :) haha~ XD vevio la korng ni T______T

Ok le bye ^______^

Photobucket

4 comments:

Ainnad said...

OHHHH aku tau pasal Hajar ngan Sholi! Sbb tadi Sholi baru je cite ngan aku . Dorang .. paham-2 jelah enn ;DD

Fi-Nurul Soosica said...

@Ainnad

Sholi citer kat kau :O hai ya~ ini budak suka kecoh2 la T______T tapi diaorng gaduh pun sbb perkara kecik je an :) psl tuuuu hah =.='

Nurshazwani's Life said...

ntah ! sholi la~ pasal bnde kecik pon nk gadoh !

Fi-Nurul Soosica said...

@Nurshazwani's Life

tu le psl T____________T