Apr 12, 2011

malas nak bagi tajuk :)


Ngahahaha~ ari ni hujan, sejak akhir-akhir ni hujan turun je an z) x pek la best kut sbb sejuk, klau tido SEDOP ni~ 

Alhamdulillah, akhirnya edit blog dh siap jgk ^______^ dpt jgk sambungkan header ngan body blog ni, hoho :DD Thanks sesangat pade Akak Nana sbb buat toto~ Sayang gila kat akak ketat-ketat ^o^ dh la blog dia comel, comel mcm tuan dia la ;D n doodle dia pun cantik, tapi mlang nye ade org copycats doodle dia T____T klau ya pun korng nak guna doodle dia, ckp la dulu! Adoyai~ n mesti korng ckp an "klau mintak pun dia bukan bagi pun" :) ye la, tu hak dia x yah la nak pakse dia T_______T korng ni an, geram tul la -_- n org yg curi tu mesti bdk sekolah rendah lagi :/ ye la sbb kekadng bdk yg suka copycats blog org ni bdk sk rendah lagi,.. haiya T_______T

acctually blog yg akak nana guna yg dia bagi kod semua tu bila fiqah wat kat blog fiqah x jadi T_T tapi fiqah x give up, cuba wat jgk n last-last syukur jadi :'D hehe~ fiqah wat sendiri la,... nanti klau fiqah rajin fiqah wat tuto ek ;DD 

n,........... kat sekolah, pj, ada ujian lisan tu, semua dh buat dah ^_____^ bumping, jarak lingkuan pe benda ntah smua dh wat dh la~ n ape lagi nk citer ek,...

n kat sekolah, Hajar an an an ;DD dia nak karate Syahin, saje je, last-last an an an ;D ahaahahaha~~~~~~~~~~``` tanye la Wani XD x yah la citer ek :) bukan ape yg korng sangka kan ok -____-' tapi ade la :) 

n, gi sekolah tngkap gmbr :p n nanti nak letak beberapa gmbr ni kat blog la, hehuhehu :p 
n hamster fiqah? syukur alhamdulillah semua sihat-sihat belaka ;D hamster wani yg betina lum ngandung lagi -_- 

n. ok la byebye nak wat kerja sekolah, bila la agaknya Meera nak belikan cermin mata untuk fiqah ni ek -______- lama lagi stok x dek :o cermin mata palsu je XD rilek lu~ saje nk pakai bergaya jap gi sekolah ;p tapi ade lagi teruk kut, ade budak india kat sk fiqah seorng tu, panas terik ni masih lagi pakai jaket, nak bergaya ke kak -_- cuaca time pagi tu panas bila petang hujannnnnnnn =o= weeeee

ok la byebye, esok perjumpaan rumah sukan iswara T_____T nak ponteng boleh? : )


Photobucket

4 comments:

bunga said...

rajin gak fiqah ni buat sendiri.

Nabila Shamsudin said...

fiqah, nabila tag fiqah.. :)

http://nabilashamsudin.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

Fi-Nurul Soosica said...

@bunga

ehehe ;D saje je je ~

Fi-Nurul Soosica said...

@Nabila Shamsudin

ok thanks sksk ^____^