Apr 20, 2011

My Bad n Good Atitudes, Hee :]


Sejak akhir-akhir ni rmai org buat entry psl bad n good atitudes kat diri diaorng. Hoho~ Fiqah pun mau join jgk la x3 Ok,...

  • Fiqah ni memang kuat makan org nya :P 
  • Fiqah klau bengang ngan org. Fiqah malas nak mengutuk org tu. So fiqah just ckp kat dia terang-terang~ Fiqah malas nak simpan dendam fiqah, klau fiqah tegur org pun fiqah ckp terang-terang. Contohnya mcm perngai kwn fiqah dulu. ala yg "M" tu~ fiqah pernah bengang ngan dia n then fiqah just ckp je terang2 hntr mesej kat fb dia, fiqah mmg mcm ni :) 
  • Fiqah ni ANTI-Couple :]
  • Setiap kali waktu solat kat sekolah la kan, waktu fiqah boleh solat tu fiqah turun dulu. Malas nak tunggu kawan-kawan sbb diaorng ni lambat je T_T klau time fiqah x boleh solat. Fiqah pun turun dulu dari diaorng sbb mls la nk duduk kat kelas lama-lama T-T 
  • Fiqah ni kekadang "blur" klau org ckp ngan fiqah time mood fiqah x ok, fiqah diam je :) 
  • n kekadang ni fiqah kuat jelez, jelez pun ngan kejayaan kwn fiqah tu hah :) Hee~ 
  • Fiqah paling benci ngan budak yg bwh umur ngan fiqah cari gaduh ngan fiqah. Kang nak jugak pi bako rumah dia tu~ Mcm ade seorng bdk kat fb fiqah tu. Umur 10 tahun dia dh pndai mengada-ngada T______T nak sape bdk tu? sape terasa maknanya dia la tu :] Stiap kali minat kpop lelaki mesti nak kecoh -_-' rilek la~ fiqah minat Siwon Suju x dek le nak kecoh mcm dia tu =.='
  • Kat sekolah, time habis rehat, pengawas pi suruh bebudak masuk kelas. So fiqah n kwn fiqah ade pi tandas lelaki, rmai org lepak kat situ. So fiqah jerit kat diaorng baru nk masuk kelas. Weekkkk :p 
  • Fiqah mmg suka kucing. Klau pi pasar ngan mak, nampak kucing pi terus tegur dia, tak kisah la kucing apa.. Kucing kurap ke bersih ke fiqah x kisah pun~ Sbb fiqah syg kucing
  • Fiqah benci bdk yg sebaya ngan fiqah suka merajuk. Nak jgk pi bako je rumah dia tu~
  • Fiqah x suka org yg bila berjaya sombong ngan fiqah tapi time dia gagal baru nk baik ngan fiqah, Cehhh,...
  • Klau fiqah suka kat seseorng, Fiqah just simpan dlm laci hati fiqah je. Fiqah x nk kecoh2 le, kang bila dia tau yg fiqah suka dia kang. Sape yg malu :) fiqah jgk an, n then dh tak tegur dia dh T_____T hari tu Wani hampir kecoh psl fiqah suka sape -_-' benci tul la ngan dia tu >_< nasib baik le bdk tu x dengar.
  • Fiqah benci ngan org yg x pndai jaga amanah. Dia pinjam brg fiqah, esok nak pulangkan le konon tapi keesokkan harinya x bawak, rasa mcm nak jgk bako rumah dia T_T kononnya lupa. Tu le alasan yg mcm bodoe sikit bagi fiqah
  • Fiqah x suka org yg suka kecoh-kecoh kan perkara kecik :]
  • FiQaH X SuKe OrAnG YaNg SuKa WaT AyAt HuRuF McM Ni. SaKiT MaTe BaCe :/
  • Paling BENCI n pantang ngan org yg eja nama fiqah salah T_T mcm VAVI je, ari tu cikgu sk fiqah tulis nama Nur Syafiqah T___T itu bukan nama fiqah ok =.=' n please jngn eja nama fiqah Nurul sYafiKah. Kekadang nak jugak aku pi maki korng,...
  • Paling benci ngan budak BAJET hot~ 
  • Paling benci ngan budak perempuan yg bajet kat aku mentang-mentang la dh ade pakwe~ Selekeh tul la budak tu >:( 
  • Walaupun fiqah dh besar tapi fiqah suka tngok citer kartun. Ngee~ Citer Fairly Odd Parents n Spongebob Squarepants ^_________^
  • Fiqah ni suka gurau ngan kawan-kawan
  • Mak Ayah fiqah larang fiqah pegang kucing kurap. Tapi fiqah pegang je kucing kerap. Hohohoho ^O^
  • Kekadang fiqah ni otak blue. Ok secara jujurnya T___________T bukan selalu la ok tapi kadang-kadang je ^_______^
Ok tu je la kut :) Hee~ Ok la bye x3


Photobucket

2 comments:

Fazlyana Mukhtar said...

haha nice one lah adik.suka entri nie. jujur jea :)

Fi-Nurul Soosica said...

akak fazlyana, Hee :) Tq ~ XD