Apr 13, 2011

Owh Loker di sekolah :)


heee :) at my school now have a loker, ceh ayat english fiqah~ kat sekolah dh ade loker :) ala yg mcm almari kat sekolah menengah bagi org putih tu :) pernah tngok kat tv tak :) pernah tak? klau x, x pek la :) kat sk fiqah dh ade loker,weeeeeeeeeeee ingatkan tu untuk bdk tingkatan 6 kat sk kami, kat sk kami ade ke tak ek bdk tingkatan 6 O.o sbb bdk lepasan SPM boleh teruskan belajar ataupun masuk kolej ataupun masuk universiti :) 

Kami sebenarnya boleh je guna loker tu, loker tu an berkunci so kena la sewa :) Fiqah ingat fiqah pun nak sewa jgk la. Boleh sewa kena la bayar, klau satu sesi 50 sen, 1 hari seringgit, 1 minggu 3 ringgit n sebulan RM 20 la. So fiqah nak sewa sebulan :) nanti boleh le letak brh. Mcm hari ni bwk buku sains, esok pun ade sains so just tinggalkan je la kat loker tu, hee :)

Tapi loker tu kecik je, klau loker mcm yg fiqah tngok kat tv an best. Macam citer High School Musical :) loker dia tinggi je n besar n then boleh le letak baju an ;D 

ok la byeeeeeeee. 

p/s: LAPAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRR giler~ n sabtu ni ade gotong royong, nk dtg la sbb leh tngkp gmbr. Hoho ;D

Photobucket

2 comments:

dark r0se said...

wah! tahniah la sebab ade locker kat sekolah~ tak macam akk dulu~ tak de de loker3 bagai~ huhu:'( sedeyhhh~;'(

Fi-Nurul Soosica said...

@dark r0se

hee :) x pek,... :') sabo je, dulu akak sk kat sk swasta ke kerajaan punya?