Jun 10, 2011

Thanks my 500 followers :')

Alhamdulillah selama 2 thn berblogging followers dh 500 dh, ehehehe x3 mesti korng pelik an 2 tahun berblogging tapi setakat 500 je followers.. Hoho :p sbb fiqah mula berblogging februaury 2009... Time tu fiqah darjah 5 lagi. Lum tau edit blog itu ini semua~ Bila naik 2010 Disember tu baru tau cara nak edit itu smua :3


ok.... Tq Yuri sbb jadi followers yg ke-500 blog fiqah ek, hehe~ Awk minat Yoseob ek? Hehe~ ni ade doodle untuk awk~ Sorry klau x cantik, ehehehe~ =]




Ni klau Yuri nak wat pape ngan doodle ni x kisah pun XD nah~ ambik le ikhlas dari fiqah... muahehehehe :3 Fiqah pun minat Yoseob jgk :33333 Sbb dia comey lote ^o^ Klau kpop lelaki fiqah mmg minat Siwon Suju n Minho SHINee n prmpuan lak Sooyoung SNSD XD muahehehe~ Sbb Choi Siwon, Choi Sooyoung n Choi Minho~ hehehe :DD k la bye nak pi makan~

3 comments:

D'ya Marshmello said...

eh, ada link d'ya marshmello la dekat sidebar..hehe btw thanks syg :D

D'ya Marshmello said...

tahniah..follower d'ya baru je nak mencecah 300 lbih.hu3

Fi-Nurul Soosica said...

@D'ya Marshmello

hehe, tq~ tahniah jgk kak ^___^ hehe~ sbb fiqah suka blog akak sbb tu fiqah letak link blog akak ;3