Jun 20, 2011

Seronoknya buat gif. sendiri ^______^

Hoho~ fiqah dh tau dh care nak wat gif sendiri =D hehe~ skrg nak wat snsd punya, nanti maybe sabtu ni lak nak cube wat Boboiboy pulak :p hoho~ fiqah wat boboiboy tu pun ntuk adik saudara fiqah sbb dia suka sngt ngan citer tu ;] Hee~ Buat senang je! Guna photoshop. Cara nak wat, nanti insya-allah fiqah buat la tuto dia ek, muehehehe ;D 


Gif tu apa? Gif tu mcm gmbr gerak-gerang cam ni~

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Dia mcm kat video tu kan, kita edit-edit smua tu dia jadi gmbr tapi bergerak la~ Nanti fiqah wat tuto dia la ok ;p malas nk buat skrg :p Klau korng nk tngok lebih lagi gif. fiqah meh jemput ke tumble fiqah ek ;) -----> http://candyappledoodlesone.tumblr.com/ Hehe~ K la bye :3

2 comments:

bunga said...

oooo..can tu yekk..baru tau gif tu..ingat ke fiqah nak bagi hadiah..ehhee

Fi-Nurul Soosica said...

@bunga

ehehe =D akak mesti ingt gif tu gift an, hehe :)