Jun 18, 2011

Day 20: Nicknames & Senarai blog yg bakal di-hacked


Day 20: Nicknames

Nick name fiqah? nama fiqah sbnrnya Nurul Shafiqah. Fiqah suka bila org panggil fiqah ngan nama 'Fiqah' je ;] n selain tu fiqah pun ade nama sbgai SONE ;p Sone tu nama peminat bagi yg minat snsd la. nickname fiqah bagi yg dh tau tu mestila SooFiqah Sone an :) Soo nama pendek untuk Sooyoung, favourite member fiqah dlm snsd. Fiqah nama fiqah la n Sone tu sone la ;p


Ok, fiqah ckp jngn suspen ok T~T korng tau an kat berita ala yg psl blog Malaysia kena hacked, di-hacked oleh org yg pro lak tu! Klau polis lawan peng-hacker tu cayalah! Ksian pulak blog Malaysia tu T________T Jahat tul la peng-hacker tu~ Klau jelez ngan Malaysia ckp je la T_T 

Ok, selain tu, fiqah dngr citer Blogger pun nak kena hacked ni! Bukan blogger la~ Segelintir Bbloggers je~ Ni ade senarai url blog-blog yg bakal di-hack :/ Klau url blog korng tersenarai. Minta-minta tukar url blog ngan pasword n email blog korng ok! Buat cepat tau! Bila-bila masa je si peng-hacker ni boleh hack kita!

Klau nak tau tu boleh pergi >sini< :] cepat-cepat tukar url blog dan pasword n email blog tau!! 

Anyway, fiqah ingt nak buat tutorial kat blog fiqah ni lah T_T Benci tul la ngan seorng minah tu! Suka sngt copy tuto fiqah! Ayat dh la sama n copy gmbr skali T_T Tapi klau gmbr yg ade url blog fiqah baru nak letak creadtis, cissssssssssssssss :p


Nak tau sape? Sape terasa maknanya dilah tu ok ;] So please la pade org tu jngn nak tipu org lagi ok ;) 


Esok sekolah T_T n malam ni maybe pengunguman peraduan terbaik boboiboy~ wuuuuuuuuuuuuuuuu~ Harap-harap fiqah menang~ ecehceh, Doa je la~ ;] fiqah lukis Boboiboy yg kuasa tiga tu :p Doodle version punya. haha :] k la bye~ Anway, Happy Father's Day ^___________^ I <3 my daddy =D

4 comments:

Fiza Suhaimi said...

nsb bek blog akk x trsenarai..lega..:)

NANA said...

nk tanya , mana dpt URL blog yg bakal di-hack tuu ? :)

Fi-Nurul Soosica said...

@NANA

dpt dari blog kawan, :)

Fi-Nurul Soosica said...

@Fiza Suhaimi

fiqah pun lega :]