Jun 24, 2011

Challenges Day -Dari hari ke-21 hingga ke hari ke-28



Fiqah memang suka tangung-tangung chalenges ni, hoho :) Saje je nak buat banyak-banyak~


Day 21: Favorite Picture of yourself ALL TIME Why? 


Gmbr yg fiqah suka? Jap jap mau cari,... jap ye....




Fiqah suka gmbr ni sbb smua prmpuan kelas 1PK1 ade =D Kecuali Izzati :( Dia pegi mane entah time ni. Tak salah fiqah time ni time solat kut. Smua lelaki lum balik lagi sbb waktu ni surau prmpuan dekat sebelah punya sebelah kelas je, surau lelaki kat bawah... Gmbr ni Intan punya ek :) eh, intan punya ke Nora punya, ntah la X)


Day 22: What's in your purse? 


Erm, x dek la brg berharga sngt, 



Yg berharga pun cuma duit n member kad popular la. Fiqah ade jadi member kad popular. Sbb nanti klau nak beli pape ke, beli novel or brg tulis boleh la dpt diskaun, mcm novel fiqah beli, RM 17, diskaun dia RM15 je la :) Fiqah jadi sejak dari sk rendah lagi. Tarikh dia dh luput dh so boleh memperbaharukan kad tu la. Dulu kad popular fiqah warna merah. Naik sk menengah warna hijau la~

N ade sekali ngan ic fiqah, Ic fotostet punya la, kang takut klau bwk yg real punya takut hilang pulak, lagi pun dia nak nombor ic je kan klau ade pape kat sekolah tu. IC mak ayah fiqah pun fiqah bwk skali tau :p hehe~ sbb kut-kut cikgu nak no. ic ke sbb fiqah x hafal no. ic XDDDD n selain tu ade kat perpustakaan sekolah fiqah. 

Fiqah ade dua jeni beg dompet, satu warna unggu tu n satu lagi warna hitam tu, klau fiqah malas nk bwk bnyk brg fiqah bwk hitam tu, klau saje je rajin fiqah pkai warna unggu tu la. Klau bwk beg dompet hitam tu leh masukkan henpon fiqah skali sbb kat sekolah, klau fiqah dtg pagi ade kokurikulum ke leh la telefon mak ambik fiqah~ :)


N fiqah suka buat keychain sendiri~ malas nak beli~ keychain fiqah tu yg tali-tali tu~ Heee :)


Day 23: Favorite Movie


Favourite Movie ye? mcm-mcm ade ;]


Photobucket







Ok tu je la kut, malas la nk cari lagi T____________T Sbnrnya bnyk lagi~


Day 24: Something you've learned 





Day 25: Put your iPod on shuffle, first 10 songs 


Fiqah x dek iPod :) Fiqah ingt mau beli tapi takut membazir la pulak sbb lagi pun fiqah kan ade henpon, dngr kat henpon pun bolee. Hehe... lagu yg fiqah suka tu..


SNSD- Mr. Taxi
SNSD- Genie
U-Kiss- 0330
After School- Let's Step Up
SNSD- Oh!
SNSD- So Nyuh Shi Dae
4minuter- Hit Your Heart


lagi 3 malas la mau fikir, hehe :]


Day 26: Your Dream Wedding 


malas la nak fikir T_T Fiqah ni kecik lagi wat per fikir pasal kawin :PPP


Day 27: Original Photo of the city you live in 


Kuala Lumpur~ lalalalalala~~






Day 28: Something that stresses you out


Sbnrnya ni chalenges untuk esok, saje je nak buat hari ni >;]


erm, ni fiqah stress campur bngang ngan seorng bdk ni, ntah la. Hehe... n ade seorng blogger femes ni dia marah fiqah sbb, sbb ari tu dia ade post gmbr dia kat blog dia, n then nmpk leher. So fiqah saje je mau tegur, n then dia mcm mrh fiqah, JUST TEGUR DIA JE! BUKAN PERLI N MARAH DIA!! n then dia kata x pyh nak hebohkan gmbr tu T_T Ya Allah, sejak bila la fiqah hebohkan gmbr tu T-T Tetiba je mau ckp cm tu, ye la mentang-mentang la blog dia tu femes kan :p Followers beribu, tegur sikit pun nk mrh, :PPPPP


K la bye ;]

2 comments:

bunga said...

biasa la fiqas..manusia ni xleh ditegur..tapi ada gak jenis marah time tu jer..n bila da berfikir diorang akan bersalah..insyAllah blogger femes tu kana berfikur..

Fi-Nurul Soosica said...

@bunga

tu le psl :/ dia pkai tudung nmpk leher skit, saje mau tegur Y_Y kena mrh plk, hurm :/