Jun 2, 2011

Day 3: Your first love



Hee, pagi dh ni, dh pukul 1:39 tapi x tido lagi >:D saje je malas, esok,... eh eh, hari ni kena pegi seremban, ala saje je nk bercuti ^_^ ahad baru blik, leceh la duduk kat sane sbb x dek TV T_T so dh bwk tv la, kebetulan ayah fiqah dh beli keta baru an, boleh la thn kereta tu, haha. n esok birthday fiqah yg ke 13, weeeeeeeeeee ;D syukur smapi skrg fiqah dipanjangkan umur ;)  Ok, jom balik ke topik asal :")


Ok, yg ni leceh sikit mau citer ni, hee x3 fiqah sbnrnya mmg suka kat seseorng skrg ni, fiqah klau suka org bkn sbb dia hensem, tapi iman dia tu, #cehceh hehe ;") tapi org ckp dia tu playgirl sbb dia suka rmai prmpuan, huh, whatever la T____________________T ade ku kisah :P Ok, ni chalengges ni nak firts love an, hahaha XD ok


First time fiqah suka kat seseorng time fiqah darjah satu, owh yeah, teruk an :p kecik2 dh bercinta, fiqah SUKA bukan CINTAAAAAAAAAAAAA kat dia ok ;) namanya, ala, namanya Haziq Daniel, muahehehehe~ cehwah, berani wo aku sebut T_T x pek dia x tau :P fiqah suka dia smpai tahun 5, tahun 5 dh suka org lain dh :P Nk tau ke? Hee ;) Time tu malu wuu, smua org tau fiqah suka kat budak tu T_____________T Time drjah 6 suka org lain plk :) Dlm bnyk 3 org yg fiqah suka ni, fiqah juts SUKAAA diaorng bukan CINTA diaorng XD hee~ so fiqah maknanya x pernah ade first love le maknanya ni ek ? XD muahehehe~ :P eh, ntah la :) what eva~ K la bye :") 


p/s : klau blh fiqah hrp satu hari nanti fiqah ade boyfreinds :P muahehehe~ sbb seumur hidup fiqah lum ade bf lagi :3 nanti la bila naik tingkatan 3 nanti la kut, ecehceh :p tapi leceh kut nk ade bf sbb kang mcm2 boleh berlaku, sikit2 jelez la, klau gaduh je terus putus lps tu kapel balik. Muahehehe~ x ke leceh tu T_T

4 comments:

Fifi Afiqah said...

haha...nnti dah ade bf gi tau ye !!bertuah sapa dapat dia ni

-Aisha- said...

Happy 13th Birthday Fiqah. Have a great day!!=] =] =]

Fi-Nurul Soosica said...

@Fifi Afiqah

haha ;D ade ade je la XD

Fi-Nurul Soosica said...

@-Aisha-

thanks Aisha ;D