Mar 24, 2011

Tutorial underline di bawah sidebar title n date


ok, tau tak nk wat mcm mana, huhehuhe :)
ok mcm ni,...

1) Dashboard > Design > Edit HTML > Tick Expand Widget
2) CTRL+F untuk cari kod ni :)

h2 {

Dah jumpa ke ? wekoy :3
Korng ada nampak tak anak2 kod dia tu ?

3) Korng copy code ni n paste kan kod ni dekat bawah anak2 kod tu ek :) bawah dia la

border-bottom: 2px dotted #000000;

Pink : suka ati la nak wat apa2 :) sama ada DASHED, SOLID, DOUBLE or DOTTED :)
Biru : warna garisan yg korng nak :) nak ambik kat sini ^_^

4) Preview la dulu, n dh jadi save kan je :)


Photobucket

6 comments:

Nuwiz Feyhaa said...

Aww love this :) Thanks sebab buat tutorial ni ^^

Fi-Nurul Soosica said...

welcome :)

HdyhAdzmn. said...

aku takpaham la fiqah :'( -hdyh

Fi-Nurul Soosica said...

pe sal plk x faham -,- buat je la, dulu aku pun x fhm O.o last2 belajar tul2 fhm :)

♥ LyLLa ♥ said...

thanks buat tuto ni. :)

Fi-Nurul Soosica said...

@♥ LyLLa ♥

wc dear :)