Aug 10, 2011

Mini Kontest Edit blog =D

Tumblr_lpischbjpn1r0ye49o1_500_large


Assalammualaikum,..


Hehe, akhirnya fiqah buat contest jgk kan XD lalala~ 
Saje-saje je gatal tangan nak buat :) Ini mini kontest ok :) bukan kontest besar-besaran X)


Hehe, cara-cara dia senang je...
Syarat-syarat dia:


  • Terbuka ntuk followers fiqah sahaja,..
  • Korng kena jawab soalan yg fiqah nak bagi ni
  • Bila fiqah dh bagi soalan ni kan, korng kena la jawab
  • Cara nak jawab soalan ni senang je, dengan memberi komen kat entry ni je la, hehe, fiqah saje je nk buat kelainan sikit, org klau wat kontest mesti kena buat entry, tapi fiqah x pek, jawapan pade soalan yg fiqah nk bagi ni jawab je la dengan komen entry ni ya Y___Y
  • Jawapan yang betul fiqah dikira pemenang la ^_____^
  • Tarikh tutup dia,... ntah la, maybe esok kut XD tarikh tutup dia Jumaat ni la :) 
Soalan dia.... senang je, sangat la senang......!!!



Ok soalan nya, dalam gambar ni,...

itu mata siapa? 
dalam cerita apa?? 
dalam episod ke berapa?

HAHAHA :D Cewah, senang sangat la kan =_____=" 
Sape dapat jawab soalan dia mmg pndai, hehe :)

Hadiah nya...

Pemenang fiqah cuma pilih 5 orang je...
Hadiah dia fiqah akan editkan blog korng tu FULL ye :)

Sbnrnya fiqah ingt nk bkk tempahan la... tempahan edit blog, free je, x payah bayar :) Tapi rasanya kang takut penat plk edit blog rmai org, hehe T___T cewah, :P 

Lagi pun fiqah boleh le kut editkan blog korng nanti, ye la, sbb bulan puasa kita orang balik sekolah awal pukul 5.30 =D Sementara tunggu nk berbuka boleh la on laptop jap, kecuali waktu exam T______T

Ok la babai, smoga kontest ni dapat la sambutan lebih kurng 10 org ke, hehehe :PP X) fiqah sbnrnya bosan, sbb tu buat kontest ni, tehehehe....T________T

23 comments:

Aien Najib said...

- mata boboy boi :D

- dalam cerita boboiboy :p

- episod ke 6 ^.^

nota kaki : main bantai je sebab tak layan sgt citer neh -.-

Lysa ♥ Siwon said...

Hihi.. Nak cube!

Mata Boboiboy
Cerite Boboiboy
Episod ke-6

Miss Xyz =) said...

ni mesti dlm boboiboy ni.. (tp sye x msuk contest ni) sye x slalu tgk boboiboy.. apa2 pun, ghud luck tuk smua calon ;)

Fiqah Yassin said...

@Miss Xyz =)

haha XD

Fiqah Yassin said...

@Aien Najib

betul tapi yg mata tu x tepat la, tu bkn mate boboiboy, hehe X)

Fiqah Yassin said...

@Lysa ♥ Siwon

yg mata tu x tepat le, hehe, cube lagi ^___^

Lysa ♥ Siwon said...

Haaa!! Mata Ying!
Episod ke 6..
Cerite boboiboy!

Aina said...

-Mata ying ? xD
-cerite boboiboy -_-
-episod ke 6 kot.

Miss Xyz =) said...

Mata Adada
Cerita Boboiboy
Episod ke 6

klu tak silapla

miss acha said...

hmmm , na cube lh .

mata : boboiboy wktu dye jady jaad .
cerita : boboiboy
episod : 6

miss acha said...

mata boboiboy wktu dye jdy jaad .
cerite boboiboy .
episod 6 .

Dyg Mizani Abg Yahya said...

-mata Boboiboy yg petir tu kalau dia jadi jahat. nama dia Adada. hihi.

-dalam cerita boboiboy.

- episod 6

iamB2uTY said...

nak join juga bley x....
hehhe...
hmmmmm mate ehhh..
mata yaya ....
cerite boboiboy
eps yg ke 6
=)

iamB2uTY said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Dyg Mizani Abg Yahya said...

nak cuba ( :

- mata Boboiboy, Adada kuasa petir.
-Cerita BoboiBoy.
- episod 6.

Putri N@ilofar said...

sy nak try la, rasenya 2 mata adada/ajaja(kurang jelas) dlm citer boboiboy, episod-6, btol ke?

Putri N@ilofar said...

silap2...2 mata ying dlm citer boboiboy, episod 6, btol tak?

syazu said...

neh bukan mate boi boi tu..neh mate budak perempuan yg pakai tudung..ape name ntah..kat sume episode ade mata neh..tade yg specifik..

Farahin said...

mata ying

cerite Boboiboy

episod ke-6

arap2 btol :)

Aina said...

mata yaya kot (?)

-Aisha- said...

nak cuba la...

mata yaya
cerita bobiboy
episod 6

bunga said...

ALA..bunga xdaoat tengok gamabr tu..line slow..

Nur Syafura said...

mata yaya or ying
dlm cite boboiboy
episod ke 6