Aug 13, 2011

Keputusan contest mini Edit Blog

Tumblr_lpev5fw1we1qjzvcco1_500_large


Korng tau x ape maksud Candy Apple? gmbr di atas tu la maksud dia. Hehe. Fiqah x tau la candy apple tu sedap ke tak tapi saje je bagi nama blog fiqah nama ni ^___^


Assalammualaikum... 


Hehe :D Sepatutnya semalam yg fiqah kena umumkan, tapi malas pulak.. Hehe, semalam boring gila kut duduk kat rumah T___T Sepatutnya ikut mak gi surau, tapi... erm :/ fiqah x ikut sbb,.. fiqah x boleh. Faham-faham la T_T Klau kita 'cuti' bln puasa ni mmg bosan gila. Waktu rehat perempuan duduk kat balai budi. Fiqah ddk seorng2 je, ade kawan tapi malas nak join, geng fiqah plk gi surau baca Al-Qur'an, kitaorng sbnrnya dh habis baca juzuk yg dh ditetapkan dh sbnrnya tapi bace lagi la Y___Y"


Ok, balik ke topik asal.. Fiqah ingat rmai la kut org boleh jawab soalan fiqah tu.. Fiqah ingt nak cari 5 org pemenang. Tapi malangnya... Huhu, sorry ya....


Tahniah ye kepada pemenang:


Ellisa Syafiqah
Putri Nailofar

Pemenang secara rawak

Farahin
Aina

Lagi satu pemenang x dek, huhu T_______T  
x pek la :))  Kepada yg x menang nanti cube lagi, Hehe =D fiqah saje je nk wat kontest mini ni, fiqah malas nak buat kontest yg besar-besaran punya #cehceh... XD 


Pade yg pemenang, nanti fiqah bagi code blog edit html kat fb korng ek... Esok pagi nanti insya-allah fiqah bagi :3 Nanti fiqah send kat facebook masing2 tau :) Tungguuuu na....


Kepada pemenang secara rawak tu pulak, Korng bagi la alamat rumah korng kat fiqah, fiqah ade hadiah nk dihantarkan pade korng, hehe :) Hadiah dia? kejutan punya :PP Mesej fiqah kat fb fiqah la ek :) mesti pelik kan nape korng dipilih pemenang sbgai rawak? haha :P walaupun jawapan korng betul tapi syarat x ditepati Y___Y


Yg pasal soalan tu, jawapan sebenarnya, itu Mata Ying.... Pandai betulkan korng ni tau je yg tu citer boboiboy ;p Wahahaha.... Ade yg jawab tu mate Boboiboy, ade yg jawab tu mate Yaya, hehe, nasib baik x dek sape jawab tu mate Gopal =_=" haha...


Itu memang mate Ying, sbb time tu Ying kan kena serang oleh Ada Da :P Time tu dia nak -larian laju- tapi x sempat sbb.....


Photobucket


dan Ying pun rebah... Ksian dia Y___Y


Photobucket


n then, Ada Da pun serang Gopal ngan Yaya pulak, mmg best gila la episod tu :D


Ade yang jawab tu mata Boboiboy time dia kena seksa sbb Ada Da letup belon kat dia tu, tapi x le, ini mate dia....


Photobucket

smpai disini sahaja Y___Y 
Ok le, babai,... nak melukis jap, sejak hari2 ni fiqah suka melukis plk, hehe =D


8 comments:

Putri N@ilofar said...

wah, tak sangka jawapan sy btol..thanks fiqah..
ni link fb sy..
http://www.facebook.com/nur.safawati1

bunga said...

ala bunga xdapat teka kan..

Ellisa Syafiqah said...

Hahaha,saya dapat ea? Hihihi. Rsenye dekat fb,saya tak add Fiqah lagi. Nih link fb saya:

http://facebook.com/ellisa.syafiqah99

Fiqah Yassin said...

@Putri N@ilofar

hehe, saya dh hntr dh tau =D tahniah sbb menang ^__^

Fiqah Yassin said...

@bunga

hihi, x pek kak, insya-allah ade rezeki bila2 nanti, hehe ^_^

Fiqah Yassin said...

@Ellisa Syafiqah

ok =D tahniah ^_^

My MiRa said...

hehehehe...kreatip la kamu ni main edit2.....nice..salam kenal ya

Fiqah Yassin said...

@My MiRa

x dek le kreatif sngt, hehe ^_^ TQ! salam kenal jgk =D