Sep 22, 2011

Freebies muka tumblr




Hehe, tau x muka tumblr tu yg mcm mana? ala yg mcm bwh ni. Hohoho~ Korng klau nk ambik je la :D Klik untuk ambil gmbr2 ni






Hehe, sorry sbb setakat ni je yg ada. Lagi pun klau korng nak hias blog korng ke nk buat komik kat tumblr ke boleh je guna ni. N yg pling best skali klau nk edit gmbr korng ngan kwn2 ke boleh je, wahahaha ;D






Mcm gmbr2 tu la :> huahuahua... k la babai... 
nak tidoooooo.......