Sep 23, 2011

Freebies gambar kucing untuk header

Ballet-bokeh-dance-pointe-favim.com-140669_large


Hehe, fiqah tengah baik hati nak bagi freebies ni... ini ade beberapa gmbar-gmbr kucing. Klau korng nk ambil je la :) Nak buat header ke welcome note ke pun boleeehhhhhhhhh ^^









Ok la, hehe :) klau dh ambik inform ya. Saje je nk dtg lawat blog korng cam ne korng edit gmbr ni jadi header n sbgainya kat blog korng tu~ hihi ^^


Oh ya, korng check gmbr ni x tansparent kan? nanti kat photoshop pndai2 la korng nak tansparent kan dia ;) mcm mane? 


Photoshop > Dekat bahagian stuf2 photoshop kan ade yg erase tool kan? Right clik kat magic erase tu, n then tekan magic erase tool


Lepas tu tekan bahagian putih.... n,... hasilnya,... jadila tansparent ^^ 




ok babai~