Sep 5, 2011

Doodle Trade with Myzs Yana

Assalammualaikum :) 
Saje je doodle trade ngan kwn2 kat group BBB tu hah~ hehe :D 


Doodle trade with Myzs Yana


Hehe :) sebenarnya saya mmg suka ber-doodle-ing ni. Fiqah ada buat satu akaun kat satu laman website ni. Kalau saya ber-doodle saya letak la hasil seni saya kat laman web tu ^^ Nak tau laman web ape? 


Fikirrrrrrrrrrr la sendiri 


Sape kat sini tau DIAM :)



4 comments:

Ainnad said...

Aku tauuuuu sanagt2. Tp diam jelah XDDDD :$

YANA PINKY said...

comell :) thx fiqahh .

Fiqah Yassin said...

Ainn;hehe, rahsia rahsia~ :)

Yana: welcome :)

merahitujambu said...

doodle anda sangat comel..kreatif..jom tungjuk bakat dgn membuat kek untuk saya


http://merahitujambu.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merahitujambu.html