Jul 3, 2011

Day 1,2, and 3



Assalammualaikum. Haha,...


#Fiqah memang suka tangung tangung chalengges ni ;] 
Sbb fiqah suka buat smua dalam satu entry ni hah. Hoho~ 
Saje mau jimat entry ;p  


day 2 - movie yang paling best pernah anda tonton


Jap jap,..... movie yg paling best?? Jap jap cari kat google jap....


   

#1 Doremon in Cloud Kingdom
#2 Doremon in Animal Planet
#3 Doremon,........... ntah dh lupe tajuk la pulak....
#4 Doremon: Nobita with the wind wizard

Hehe, Doremon je, fiqah suka tngok Doremon yg movie punya =D smuanya best-best n smuanya,... #bapak sedih giler la citer ni T^T best n time scence akhir-akhir tu mestu scence yg sedih-sedih. Yg pling sedih citer Doremon in Cloud Kingdom, BAPAK SEDIHHHHHHHHHHH!!! TT^TT Ksian Doremon dia mati :'( Tngok Nobita nangis-nangis woo. Kesudahannya? nk tau tngok la sendiri citer tu. hahaha ;) Selalunya ade ulangan dia kat Astro Ceria la :]


day 3 - benda yang selalu anda buat sebelom tido



Erm, pertama, fiqah buat kerja sekolah dulu, lepas tu solat isyak, n then basuh kaki. Secara jujurnya fiqah nak ckp... fiqah suka basahkan baju bila nak tido sbb nanti sejukkkk n selessaaaaa =D hohohoo~ ;D Kekadng mak mrh fiqah juga nape basahkan baju time nk tido. Hahahaha~ :P


day 4 - benda yang anda buat bila sorang sorang



Erm, fiqah kekadng ni bila x dek org fiqah suka menari ala-ala korea. Owh yeah owh yeah :PP Saje nk berngan jap. Hahahaha~ :P n selalunya, fiqah klau wat kerja sekolah. Fiqah slalu wat kat ruang tamu smbil tngok tv, bkn tiap2 hari tapi sabtu ahad je la. Sbb klau hari persekolahan tu fiqah buat kat bilik fiqah je. Bilik fiqah x dek astro. Kat ruang tamu ade astro. Sambil wat kerja sk fiqah suka meniarap. Hehe~ bila x dek org la. Tapi bila mak ayah fiqah duduk ruang tamu fiqah duduk la. Anak gadis x baik meniarap tau :PP Tapi fiqah meniarap cover-cover la :P #Problem? hehe~


okok babai mau tido T________T 

1 comment:

bunga said...

bunga sebelum tido tengok cd kejap..dalam 5 minit jadilah..haaa