Oct 29, 2011

Segmen Blog : Kami Kpoppers !





Wink wink. Yeye, tukar theme blog lagi ^^ Saje je. Esok nak buat theme untuk pemenang GA Myzs Yana plk. Insya-llah esok siap. or malam ni. Maklum la esok exam. Anyway, esok halloween kan? Haha, so hepi halloween, eh? ceh... kita islam mane boleh sambut. Tapi pet society saya yg sambut. Hiuhiu ^^


Mau join jgk? Meh pergi ke blog Nana Johari yoo :]


Ok, my story is...


First time minat Kpop.


Waktu first time saya minat kpop tahun lepas bulan November. Tengok kawan2 smua minat kpop kat facebook ni ape citer ni? Mmg bela la. Yg fist kpop gmbr yg saya tngok ialah gmbr music video 2NE1 feat Big Bang. Ainn yg upload. Tengok diaorng comel2 je... Fiqah minat kpop sbb Ainn la ni ;D haha :D




Addicate to this group.


Tumblr_lsdceitpp81qzgt9no1_500_large


Lepas tu tahun lepas bln November tu. Saya mula la minat satu group ni. Iaitu SNSD. Walaupun SNSD ade rmai ANTIS tapi de ku kisah? :P X pek la. Saya paling minat Sooyoung SNSD. Tak tau nape. Sbb bila first time tngok muka dia dlm MV Hoot tu comel bila dia rmbut pendek ^.^


Tumblr_ljss99djta1qgugkgo1_500_large


Lagi pun saya suka tngok cerita Hello Baby dan Horor Movie Factory. Best...!! Sbb ade SNSD. Kelakar sngt bola tngok SNSD dlm Hello Baby. Teringat pada baby yang diaorng jaga time 2009. Baby tu namanya Kyungsan. Skrg baby tu dh besar dh ;D Untung nya Kyungsan sbb SNSD dpt dukung dia. Klau la saya yg jadi baby tu. Huhu TT_______TT


Bila dh minat lagu SNSD yg Hoot. Saya mula la ikut perkembangan SNSD ni. Smua lagu dia saya dngr. Baby Baby, Kissing You, yang Album 1st Japanese n yg pling saya suka yg The Boys. in english version. Dngr citer Album diaorng nak jual dekat Amerika. Ohseeemmmm!! Nanti mesti bnyk lagu english daripada diaorng lagi! :D Terrrrbaikkkk...!


Setakat ni saya minat SNSD dulu la. Yang lain belum minat lagi. Tengah on-the-way nak  minat. Hehe :D Saya kpopers 70% je. Kat sekolah saya x citer pasal kpop dengan geng saya sbb diaorng tak minat kpop :/ tapi kwn yg lain ade la yg minat jgk. Klau kwn saya bawak majalah kpop saya tngok2 skit je. Diaorng smpai jerit2 lagi nmpak bias diaorng. Haha ;D Skrg belum minat Kpop lelaki lagi. Baru minat prmpuan punya...


Serias la saya nk ckp. Klau Sooyoung SNSD kawin ngan Siwon SUJU. Saya lah manusia paling gembira di dunia. Diaorng ni mmg sesuai giler kut T^T Tapi diaorng just kawan. Kay finee :"(


Ok la babai. Mak masak kari daging. Tak mandi lagi. Haha xD

3 comments:

Nana L.Joe said...

woh memang baru minat artis perempuan je eh? heh takpe . kalau nak minat artis lelaki, mulakan dengan INFINITE . tak menyesal ;)

nice entry SONE ;) thanks joined :D

Fiqah Yassin said...

welcome ;D

allysponti said...

2ne1 bigbang ! ! ! <3