May 27, 2011

PLEASE LA JANGAN NAK MENIPU! =="

 image

weyh korng, fiqah nak mintak tolong sesangat la. Tolong la ok kepada bloggers sekalian yg dihormati, jangan la nak menipu org yg korng hntr shoutmix kat blog org yg korng dh follow blog dia KONON padahal x follow pun, please la ok, fiqah tau la korng nak fiqah follow blog korng sbb korng nak blog korng rmai followers kan? Please la ok jangan nak mementingkan diri mcm tu, TAK SUKA LA !! Rasa nak je fiqah,..... korng wat mcm ni, ingat org suka ke weyh? >_< Please la ok, N lagi satu, jngn ingat fiqah x tau la. Fiqah tau la, sebenarnya ni fiqah mmg follow blog org yg follow blog fiqah. Fiqah saje je x mau follow blog org yg follow blog fiqah skrg ni, sbb ape? Sbb fiqah exam la~ nanti fiqah follow la :) Klau dia follow, fiqah follow dia n dia unfollow fiqah balik maknanya NAMPAK sngt dia ni menammbahkan followers dia je :/ ! Fiqah paling benci ngan manusia yg mementingkan diri ! BENCI GILA-GILA NGAN ORG MACAM NI !! So Please la jngn nak MENIPU lagi kat shoutmix fiqah ni ! Nak je fiqah,............ aish >_<

erm, x kisah la, pape pun tq bagi yg follow fiqah ek :) Klau korng nk follow fiqah follow je, fiqah ni mmg baik hati follow org balik sebenarnya ni hah X) muahehehehe~

11 comments:

cik kacak said...

hummhumm , cik Kacak pun penah kena gini jugok - tapi cik Kacak eklas follow dye even dye menipu T,T

→cik mOmey← said...

cik momey pon salu kene camtu gak sejak due tige ari nie dek..ckp dah folo tapi tak pon..ayat lebat suh kite folo back dorg..kite boley tau followers kite berganjak ke tak an ..so chill je kay :)buat dang sudeyyy..heheh :)

Cik Lya said...

pernah terkene skali....
time tu cik lya tgah bizi keje so ta ade mse sgt nak bukk lappy agi la bukk blog....
ta sempat na jln2 kt blog yg follow cik lya tbe2 kurang satu followers, skeati dyorg laa...
ta suke org yg hipokrit...
abikn je fiqah org yg cmtu....

Ekyn Effendi said...

yap2 ,
ekyn pon pena kene .
org yg wat tuw pkai tudung pulakk tuw .
tp ckp kt shoutmix follow , tp ta follow .
saba jelaa . :)

Miss Xyz =) said...
This comment has been removed by the author.
Miss Xyz =) said...

desperate sgt diorang tu.. sabo je la~

Fi-Nurul Soosica said...

@cik kacak owh, tu le, follow kena ikhlas, mmg x suka ngan org mcm tu T^T kat shoutmix fiqah bnyk org wat mcm tu :(

Fi-Nurul Soosica said...

@→cik mOmey←

yup, kita leh tau kat dashboard :)

Fi-Nurul Soosica said...

@Cik Lya

klau org mcm tu maknanya dia merajuk kat kita la tu sbb x follow dia :/ huhu :) yeah, must sabar,....

Fi-Nurul Soosica said...

@Ekyn Effendi

yeah, fiqah pun mcm tu jgk, selalunya yg suka wat mcm ni budak sekolah rendah lagi,...

Fi-Nurul Soosica said...

@Miss Xyz =)

yeah, sabo je :) tapi dh mcm geram sikit tu nk update psl ni tu X) wehehehe~