May 29, 2011

Mcm kenal je ^___________^

 
fiqah bkn nk apa, tapi perlu ke nk copy org punya, klau nk pun minta la izin dulu, fiqah x mrh pun, fiqah bagi je, klau mls nk minta izin pun, korng ambik n then credits le kepada fiqah ok ;) org kedua kucing minum kopi fiqah :D

Tapi yg peliknya, mcm mana org leh cari akaun photobucket fiqah sedangkan fiqah dh privatekan dh huh ? O_________o 
image

3 comments:

Cik Aish said...

alahai comelnya blog ni..em sabar la ye..kdg2 pencuri tu masih baru.. blogger baru..mungkin dia tatau apa itu akta copyright.hehe

Fi-Nurul Soosica said...

@Cik Aish

wee :) hehe~ tq kak ;) tapi dari segi pemerhatian fiqah tngok rasanya dia dh blogger lama dh, tapi malasalahnya, mcm mane dia bole tau photobucket fiqah :/

Fifi Afiqah said...

biasa lah tu fiqah..nama pon manusia tak boleh tengok orang lebih sikit mesti nak ciplak kan>..???