May 30, 2011

First time tngok wayang :)

It can happen.

Weeeeeee, semalam best la tngok wayang ngan Wani n Amirah ^_^ Hehe, kami tngok wayang kat galaxy ampang tu hah, first time fiqah tngok wayang ni :) Amirah n Wani ksian kat Fiqah, ala rilek lu :p tak pek la :) Akhirnya mak bagi jgk tngok wayang ngan kwan ^__________^ Nanti bila-bila boleh tngok lagi :) Cuti sekolah bulan Ogos ni ke, hee :) 


Fiqah, Wani n Amirah tngok citer Nur Kasih The Movie, sedih sngat cerita dai T^T Nur mmg sayang sngat kat Adam tu, Ksian Aidil :/ sbb apa? klau nak tau tngok la sendiri cerita tu :P hanya di pawagam je tau ! Kat Astro First mmg tak ada n xkan ditayangkan di TV, bagus :) nanti x dek la org cetak rompak citer tu >:D 


Sblum citer tu mula, kami masuk awal, saje je, pilih tempat duduk,sebelah fiqah x dek org, amirah duduk tngah-tngah T____________________T sblum citer Nur Kasih tu mula kan ada tayang iklan dulu kan. Ada tayaang 2 iklan, satu citer ape ntah n lagi satu citer Karak T.T Seram woooooo bunyi dh la bising menjerit-jerit, kami tutup telinga. Dh la sebelah fiqah x dek org... Woooooooooooooo O_o klau kita tngok citer Karak tu, aish, nasib baik tngok citer Nur Kasih tau :P Waktu citer Karak tu mesti rmai org nk tngok citer tu, mesti la rmai kan :) 


Wani ckp citer Karak paling seram dari citer Khurafat, owh yeah ? citer Khurafat tu setakat dukung jenazah je x dek la seram sngt. Karak yg seram sbb kat iklan tv kan ade seorng bdk tu mata dia kena cucuk. menggerikan~ T__T Fiqah ade baca satu blog ni dia tngok citer Karak, yg akhir skali kwn2 seorng perempuan ni smuanya mati, dia ada dtg rumah seorng datuk ni. Dia kata dia dtg ngan kwn dia kat datuk tu. Datuk tu x nmpk pun kwn2 dia. So maknanya fhm2 la ek T_T kwn2 dia tu sape :/ Kwn2 dia yg lain dh mati sbnrnya, yg teman dia selama ni ialah,..............................................



Time ni Nur tak sabar-sabar nak ada Baby, wee ;D



we, dh tukar topik pula, balik ke cerita NKTM, yg paling sedih time Adam,........#klau mau tau tngok le citer tu, yg paling menakutkan sikit time Aidil kena belasah ngan mamat2 gangster tu T_T ksian perempuan tu, dia nk mempertahan kan Aidil tapi pakwe dia tu tolak dia ke dinding n darah keluar dari mulut dia, wuish,,,, mmg cantik la cara darah tu keluar dari mulut dia Dx 


Klau nk tngok citer tu tngok la skrg sblum citer tu dh habis ok :) k la bye ! 

2 comments:

cik kacak said...

ARRR , teringin nak tengok KARAK =='

Fi-Nurul Soosica said...

seram kut citer tu :O