Jan 18, 2014

Pindah sekolah


Boboiboy Halilintaarrrrrr...!! Dilukis oleh saya~ : ] 
Full : LINK

Salam sejahtera wahai pembaca sekalian~ (o;TωT)o
Khamis bersamaan 16/1 dengan rasminya saya sudah menjadi ex-student SMK Pandan Jaya setelah dapatnya sijil berhenti sekolah. Saya pindah sekolah ke kolej vokasional bertempat di Cyberjaya.

Sebenarnya saya tak mengharapkan pun nak sekolah sana, lagi pun sekolah tu sekolah macam sekolah perfileman/animasi yang menggunakan kemahiran komputer. Hari tu ada dijemput untuk di intreview. Dan yup, Alhamdulillah dah dapat, so dengan peluang ni saya nak pergilah~
AAaaaaaaaaaaaa nervous giler kut~ (/□\*)・

Harap-harap urusan saya di sana nanti dipermudahkan~
Sekolah yang bakal saya pindah tu bernama KRU Academy.

Saya ada mohon sekolah SBP juga, tapi tak apalah, rezeki tak ada. Tak dapat, sob sob.
Korang jangan salah faham tau, sekolah vokasional bukan sekolah yang khas untuk pelajar lemah sahaja. Mohon buang segala perasangka buruk kalian, haha. Sekolah Vokasional ni sekolah yang mengasaskan kemahiran khas untuk pelajar lepasan PMR. 


I'm gonna miss my friends at Pandan Jaya so much, tahun ni tak berkesempatan pula nak uruskan jamuan pengawas. Tak apalah, Insya Allah kalau ada masa lapang, saya nak datang sebagai tetamu luar~

Nanti kalau ada masa saya akan melawat Pandan Jaya tu lagi~ :]
Terima kasih wahai cikgu-cikgu sekalian yang sudah mengajar saya sepanjang perjalanan PMR yang lalu~ Akanku ingat segala memori yang sudah berlaku sepanjang tahun lepas Insya Allah~ (╥_╥)

 

4 comments:

Fara_nym (Farahanim) said...

alalala,,,, comey je lukisan kak fiqah terutamanya yang bbb halilintar tuhh!!
>________________<

Munirah Mohd Rizal said...

Fiqah ! Best tak sekolah tu ? Macam best je, teringin nak pegi >.< Tapi apakan daya, tak sempat nak buat permohonan ke sekolah tu, lagipun sekolah tu jauh dari tempat tinggal Munirah :(

Fi Vanila said...

@Fara_nym (Farahanim)

TQ dear~ ;w;

@Munirah Mohd Rizal

Best~ Tak apa, Munirah blh masuk sini lagi lepas SPM~ :D

Shiro Usagi said...

suke laah gambr akak >o<
so cutee :3