Sep 20, 2013

Entry before PMR

Assalammualaikum and Hello~


Macam biasa, lukisan ni saya yang lukis. Haha. Entah macam mana boleh dapat idea nak lukis macam ni. Hari tu saya ada lawat satu blog pasal Vocaloid, dia ada bagi tips nak dapatkan suara Yowane Haku, Akita Neru, Hachune Miku dan Tako Luka. For those who don't know yet, these 4 are NOT an OFFICAL VOCALOID. They're just a pitch from Vocaloid. Such as Yowane Haku's and Hachune Miku's voice were based on Hatsune Miku voice :] Meanwhile, Akita Neru's voice based on Rin Kagamine or Hatsune Miku.

Back to the enrty, maka bertambahla watak-watak@loid dalam komputer saya ni. And then entah bagaimana saya dapat idea nak gantikan kepala Azharu Fizzu dengan Tako Luka, LOL. With Azharu Tia's hoodie jactet XD

Oh ya, PMR! Minggu Depan asdfghjklkjhgfdfghjkjh Aaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh~! Saya 70% bersedialah, LEL. Saya perlu banyak belajar Sejarah dan KH. Saya lemah sikit pelajaran ni. And matematik! Waktu buat tu perlu hati2, jangan sesekali careless terutamanya kalau soalan yang memerlukan negatif positif bagai blablabla TT^TT

Good luck too for those PMR candidates! ;D Lepas PMR, macam-macam nak buaaaaaaaaaaat XD Such as Vocaloid cover in malay version, and UTAU too, LOL XD

Anyway, Sabar ya Fizzu, kebenaran akan terbukti tak lama lagi *tangan ke bahu*


4 comments:

Fara_nym (Farahanim) said...

Haha bagus la kalau dah bersrdia~
Break a leg kak Fiqah, do the best keyh?
Hmm....btw,untung la pandai lukis..huhu memang cantik sangat lukisan akak~

Miss Xyz said...

Ohh budak PMR rupanya. All the best! Gunbatte! Saat-saat dah nak periksa ini, cubalah buat latihan past year sangat membantu okay, dengar tips cikgu.

KH dgn Sej buat byk2 latihan sambil tu rujuk mana tak tahu. Tulis nota sikit kat tepi. Soalan dia ulang-ulang je (KH) :p

tenku butang said...

done follow sini no. 1335
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang.blogspot.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

tenku butang said...

waaa.. ada bakatt!! cantik adik lukis!! cunn!

good luck for d PMR okesss