Feb 18, 2012

Finally :D

Assalammualaikummmmmmmmmmm n helo para penduduk bumi sekalian~

Alhamdulillah akhirnya dh dapat beli tablet :D weeeeeee, kat kedai komputer besar besar je yang ada jual tablet ni. Cari dekat bandar tadi, kat kedai komputer kawasan rumah saya ni tak ada Y___Y Murah je, RM200 lebih je, tak mahal, besar pula tu, ehe... tak sabar nk cuba melukis guna tablet ni.

*snif* *snif* bau kedai... 

And tahu tak apa yang lagi menggembirakan saya?? masa jalan jalan kat kawasan pasar ada jumpa teddy bear Boboiboy :D Gila ccooooooooollllllllllllllllll... Ada empat jenis patung boboiboy, ada teddy bear Yaya, Boboiboy Petir, Boboiboy tanah, Boboiboy Angin dan Boboiboy Oren (masa dia tak pecah tiga) je.. Upin Ipin pun ada worhhh....


Masa nak beli tu.. Ingat nak je beli semua,.... hehe, tapi beli satu je la. Ni nak beli teddy bear ni pun kena pujuk ibu ni. Agak susah nak pujuk juga ibu saya ni -____- Pujuk punya pujuk n buat mata mcm si Yaya masa dia mintak tolong Boboiboy tolong dia buat biskut tu....

akhirnya saya menang juga, muahahaaa..... B-) Tapi beli satu je la...

Say hai to Yaya

5 comments:

LilMissArtician said...

O__o sama la tablet~ genius xD dekat kedai tu ada jual jenama wacom tak?

uwaaa !! plushie BBB !!! >~<

Fiqah Yassin said...

@LilMissArtician

yeahhhhhhhhh XD eh, ada kut :) tak perasan pula, hehe, yg perasan just yg ni denngan jenama bamboo, ada yg mahal harga rm700 lebih

LilMissArtician said...

ha..pasni try lukis guna tablet tu..nak tengok hasilnye nanti ~ ^O^

KittyKaina said...

Wah! Cemburunya........ Tablet itu beli dekat mana?

Neko-chan said...

Nak gakk.. :I